Skriv til vores gæstebog på: gaestebog(A)bregenborgband.dk
Indlæg, kommentarer og fotos fra publikum kommer på løbende på BregenborgBANDs Facebook side, men vi tager stadig og glædeligt imod mails til denne gæstebog ...

2. november 2014
Tusind tak for fantastisk aften i Tårnby. I var bare rigtig gode, og medvirkede til en skøn fest.
Vi ses - Jette og Birger

2. november 2014
Dejlig aften på Amager...nyder jeres musik.
Karl-Erik og Kirsten

10. november 2013.
Kære Bregenborg Band. Det var så syvende gang vi tog fra Amager til Gørding for at høre Jeres dejlige musik. Det var en rigtig dejlig aften. I var i god form, og stemningen var som den plejer – hyggelig og rar. Det er som “at komme hjem”. Vi ses i det nye år.
Jette og Birger Hermansson

5. november 2012.
Tusind tak for en dejlig aften fredag den 2. november 2012. I var som altid i god form og leverede en skøn gang musik. Det var så femte gang vi tog turen fra Amager til Gørding – og det bliver vi ved med.
Mange hilsner fra Jette og Birger

28. oktober 2012.
Tak for en rigtig hyggelig aften i Bryndum. Vi glæder os til næste gang ;-)
Birgitte Gade Christensen

16. oktober 2012.
Tak for en fantatisk koncert på Andkær skole den 6. oktober, vi var rigtig godt underholdt med jeres dejlige musik og sang og ikke mindst den dejlige Irish Stew. Vi glæder os til høre/se jer igen enten i Skagen-Tønder eller evt. Gørding eller et andet spillested.
Mange hilsener fra Pia & Rene', Else-Marie & Jørn, Linda & Torben

28. august 2012.
så gjorde I det jo igen - en fantastisk aften i fredags på Hagges. For os er det simpelthen højdepunktet på Tønder Festival - fuldt hus og stemningen helt i top også hos jer.
Vi glæder os allerede til jeres Gørding koncert.
mange hilsener Erling og Ellen

19 november 2011.
En af de største musikoplevelser jeg har haft længe. Høj energi niveau hele aften, selv i stille numre. Her ca halv år efter, man sætter en af jeres cd på, og straks er man i tankerne til koncerten igen, dejligt. Kæmpe tak for en utrolig dejlig aften, håber man pludselig får lejlighed til at høre/se jer igen.
Hilsen Bente Andersen

22. oktober 2011.
Kanon koncert I fyrede af i Bryndum forsamlingshus den 1. okt. Der var gang i den lige fra starten, det var vær at kører efter. Jeg glæder mig, for jeg ved at I kommer igen den 27. okt. 2012.
E.B.P

23. juli 2011.
Tillykke med den nye CD. Den har virkelig været værd at vente på. Den er en god blanding af stille og kvikke numre, og den tekniske kvalitet er helt i top. Det er ubetinget jeres bedste CD indtil videre. Det afsluttende nummer med Marie går rent ind – sikke en stemme !
Mange hilsner fra jeres fans fra Amager – vi ses. Jette og Birger Hermansson

17. juli 2011.
Hej. Ja nu har jeg lyttet til jeres nye cd, igen og igen i en uges tid. Den er virkelig flot lavet. Gode friske irske numre og de mere stille ballader er et godt samspil. Det instrumentale og vocalen er flot mixet sammen i forhold til de tidligere cd`er. Og Maries flotte vocal på “Sleep Song”, det er godt gået Marie.
Håber vi ses på Tønder Festivalen, men det er lige et spørgsmål om jeg kan nå det til Hagges fredag aften, men på festivalen skal vi, for at nyde stemmningen.
Fortsat god sommer hele Bregenborg Band. De allerbedste hilsner fra Hans i Rødekro.

-:- Problemer hos vores web-udbyder har betydet, at mange mails er gået tabt i perioden medio 2010 til medio 2011. Mangler dit indlæg i gæstebogen, vil vi meget gerne modtage det igen. Hilsen Bregenborg BAND -:-

19. september 2010.
Hej. Vi håber I har fået varmen igen - næste gang I giver koncert på denne årstid skal I nok tænke på skitøj og handsker. Trods kulden, lidt regn og de få fans gav I en fantastisk koncert. Vi kan godt beundre jer, at I afholdt koncerten under disse forhold ( med samme gejst som sædvanlig) og vi havde i hvert fald en meget hyggelig aften.
Hilsen, Ellen og Erling

4.december 2009.
Hej - Vi vil også tilslutte os de to øvrige , der har sendt jer hilsener og sige tak for endnu en god koncert i Gørding den 7. nov. Alt var i toppen musikken, musikerne, maden og omgivelserne. Det var en dejlig aften, som vi gerne kører efter, og efterhånden er det jo blevet en tradition for os. Vi ønsker jer alle en glædelig jul (også Inge) og et godt nytår. Vi ses i Hviding næste år.
Mange hilsener Ellen og Erling

7. november 2009.
Kære alle. Tusind tak for en uforglemmelig oplevelse lørdag den 7. november i Gørding forsamlingshus. Det var et dejligt arrangement med en stemning af livsglæde som sjældent ses. Jeres musik er i top og sceneunderholdningen til UG - I er alle herlige mennesker med en smittende livsglæde. Vi som kom langvejs fra, oplevede en gæstfrihed som varmede helt ind i sjælene vores. Specielt en tak for det dejlige samvær før og efter koncerten - Det er sagt at hvor der er hjerterum er der også husrum – og dette er bestemt at finde i Gørding - TAK for det. Vi vil glæde os til at opleve jer live igen – gerne i omegnen af Århus og Randers. Vi vil anbefale/opfordre hvor vi kan: ”Få et arrangement med Bregenborg Band” !!
Hilsen, Inger og Lone.

7. november 2009.
Tak for en dejlig aften i Gørding lørdag den 7. november 2009. Det er en herlig tradition at mødes i det Gørdinske kultursted, hvor bandet – efter en hård fredag aften og nat – nærmest overgik sig selv. Godt gået drenge. Vi glæder os til at mødes mange gange i det nye år.
Jette og Birger Hermansson

2. oktober 2009.
Hallo, ich hatte das Vergnügen, die Bregenborgband im Rahmen des diesjährigen Folkfestivals in Tonder zu hören und zu erleben - echt spitze! Leider war es nicht einfach, eine CD dieser phantastischen Band vor Ort zu bekommen. Über Mail und Internet hatte ich dann Kontakt mit der Band - ein sehr netter und zuvorkommender Kontakt mit prompter Lieferung der gewünschten CD's - vor allem die aktuelle (2007) ist absolut höhrenswert. Also, wer sie noch nicht hat: umgehend bestellen. Freue mich jetzt schon, die Band mal wieder irgendwo live zu erleben.
Liebe Grüße, Matthias aus Schwäbisch Hall (Deutschland)

27. september 2009.
Tak for en dejlig aften i Baltoppen den 22/9, hvor I som sædvanlig var i fin form. Vi glæder os til arrangementet i Gørding Forsamlingshus i starten af november måned.
På gensyn, Jette og Birger Hermansson

23. september 2009.
Tusind tak for en hyggelig Tønder festival med god musik og hyggelig samvær.
Mange knus og hilsner fra Anne-Marie og Ib.

7. september 2009.
Vi hørte jer 2 gange på Tønder Festival.
Fantastisk.
Mange hilsner, Gitte F. Thomsen.

31. august 2009.
Vil bare sige 1.000 tak for alle tiders sang og musik i forbindelse med Tønder Festival. Det var som altid en fornøjelse at se og høre jer, og som altid fik jeg gåsehud af jeres smukke sangstemmer. I år hørte jeg jer ikke blot på Hagges Musik Pub, men også i Østergade. Det var lidt vådt til tider, men jeg må sige at det hurtigt blev glemt, bare ved at nyde jer - og så var der jo hele tiden en paraply i nærheden. Jeg glæder mig til at høre jer igen.
Venlig hilsen, Jette Nielsen, Tønder

20. juni 2009.
Hej Ole,
Lidt forsinket, men jeg vil gerne skriver og takker for jeres indsats ved vores fest d. 9 maj.
Det var rigtig godt, og samtlige gæster meget begejstret med jeres musik. Jeg må indrømmer at jeg var lidt bekymret før festen at I var mange i forhold til os! Men, ingen problem, til forskel til så mange andre festligheder hvor jeg har erfaret at musikken var for stærkt, for lavt, for meget, osv., ved vores fest var det helt fint. Musikken og lyd kvaliteten, i toppen – godt gjort!! Tak til jer alle sammen!!
Med venlig hilsen, Andrew J. Haines.

27. januar 2009.
Hej Bregenborgband.
Vi ønsker jer en rigtig god og oplevelsesrig tur til Dublin. Vi ses i Hunderup.
Hilsen Anne-Marie og Ib.

20. november 2008.
Tusind tak for en rigtig god musikaften den 14. november. Der er altid en fantastisk god stemning i Gørding, men det må jo være fordi I er så populære på jeres "hjemegn". I er heller ikke smålige med hensyn til varigheden af jeres koncert, som vi nød fuldt ud. Vi glæder os allerede til næste gang, men det bliver måske ikke før til Tønder Festival.
Venlig hilsen Ellen og Erling

16. november 2008.
Tusind tak for en pragtfuld aften i Nordeuropas største kulturcenter – Det Gørdingske Teater. Vi nød i fulde drag lørdag aften, hvor I var i fantastisk form. Maden var også i top. Tak for juleøllen til hele salen i anledning af jeres koncert nr. 150. Hvis ikke vi ses før – så ses vi til Tønder Festival 2009.
Jette og Birger Hermansson.

16. november 2008.
Hej alle sammen! Tak for en hammer go' aften i Gørding d. 14 november. I er fanme nogle dejlige drenge og tak fordi jeg fik lov til at leje med på scenen. Tak skal også lyde for gæstfriheden i viste, det er altid hyggelig at besøge jer. Et stort tillykke med de nummer 150 optræden, og tænk det skulle blive på hjemmebane.
”Carsten Bager”

28. oktober 2008.
Nu har jeg hørt jer flere gange i Baltoppen i Ballerup og glædede mig selvfølgelig til at høre jer igen i fredags i kultutrhuset på Bryggen. Og jeg må sige at mine forventninger blev opfyldt til fulde. I er bare fantastiske. Det er en oplevelse hver gang at høre jer, og det bliver bare bedre når man kan genkender nogle af jeres sange. Jeg glæder mig over at have købt jeres cd'er og håber selvfølgelig der kommer flere. Desværre synes jeg ikke at kunne se at I kommer i nærheden af København i den nærmeste fremtid. Men det håber jeg selvfølgeig på, for I er bare fantastiske.
Venlig hilsen, Inge Lise.

17. september 2008.
Hej Bregenborgband.
Tak for en endnu engang rigtig god musikalsk oplevelse. Jeg har hørt jer flere steder, stort småt, men altid gået hjem med den samme store oplevelse, den glæde i viser ved at optræde, og få publikum med. Jeg lovede Kim at jeg ville sende nogle billeder til ham fra Tønderfestivalen, dem har han fået og lagt ind på jeres galleri. Endnu en gang tak for oplevelsen, glæder mig til det næste genhør med jer.
Hilsen fra Hans i Rødekro.

15. september 2008.
Kære musikere. Jeg har igennem mange år oplevet folkemusik i England, Sverige, Irland, Tyskland, Norge, Grækenland og naturligvis i Danmark, men aldrig har jeg da oplevet noget lignende som i aftes i Kibæk Mølle. I var simpelthen bare toppen af toppen. Gennemprofessionelle i jeres musik og fortolkninger af de forskellige sange. Og hold da helt op, hvor ham "den unge forsanger" brænder helt forrygende igennem flot suppleret af I andres smukke og lyriske sangstemmer. Har selv været med i musikforeningen Fiddlers i Kibæk siden starten og vi har, sand for dyden, haft mange store navne på plakaten, men det her overgår alligevel alt andet (dog lige undtaget Eleanor Shanley, undskyld - hende er jeg også lidt småforelsket i, så hun er uden for konkurrence thi hi).
Tak for en storslået musikoplevelse. Har ikke tidligere oplevet, at publikum i Kibæk Mølle står op og klapper i begejstring, hvilket skete hele tre gange i aftes. I kunne forhåbentlig også mærke varmen fra folkene i salen strømme jer imøde og derved mærke, at alle var ovenud begejstrede. Har fået mange, særdeles positive tilkendegivelser på jeres koncert. Tusind tak for en kanon oplevelse. Håber I kom godt hjem og håber også på et snarligt gensyn.
Med musikalsk hilsen John Abildgaard Christensen, Fiddlers, Kibæk.

10. september 2008.
Allerførst tak for god musik på Festivalen i Tønder, I spiller bare godt. Sender hermed 13 billeder fra Tønder-Festivalen udvalgt af Hans. Jeg håber, at du kan bruge dem.
Jeg ønsker Bregenborg-Band god vind fremover.
Mange hilsener og på snarlig genhør, Hermann Halwas.

7. september 2008.
Tak for hyggelige stunder i Tønder ved festivalen. Vi ses den 15. november i Gørding.
Jette og Birger Hermansson

5. september 2008.
Tak til jer alle i "bandet" for jeres koncerter i Tønder, både på Hagges og Carl Skoma'r. Der er som sædvanlig en fantastisk stemning, som selvfølgelig skyldes jeres dejlige musik, men også jeres måde at optræde på.
Også en lille hilsen til Inge for lidt "småsnak" under koncerten ved Carl Skoma'r. Vi glæder os allerede til koncerten i Gørding.
Venlig hilsen Erling og Ellen, Agerskov.

2. september 2008.
Hej med jer. 1000 tak for en dejlig koncert (som altid) til årets Tønder Festival på Hagges Musik Pub.
Jeg har nogle billeder – hvis i er interesseret.
Venlig hilsen, Jette Nielsen

16. juni 2008.
Rigtig mange tak for i lørdags. Det var et supershow i lavede. I var virkelig med til at gøre dagen fantastisk for mig.
Hilsen Jesper

17. maj 2008.
Hej alle i BregenborgBand. Vi siger jer tusind tak for en dejlig musikoplevelse på hotel Fjordgården i pinsen. Koncerten betød specielt meget for vores søn Magnus som havde en pragtfuld aften. En stor hilsen til Inge og stor tak for musik cd'en som vores søn og familie lytter meget til. God sommer til jer alle fra fam. Lønberg Jacobsen i Sorø.

13. maj 2008.
Hej Ole. 1000, 1000 tak for en rigtig god aften, på Hotel Fjordgården i Ringkøbing søndag d. 11. maj 2008.
Mit navn er Flemming Vestmark, er fra Hjallerup i vendsyssel, jeg har nu være med i Dværgeforeningen i 16 år nu, jeg er rigtig glad for at høre så god musik.
Mvh. Flemming Vestmark 101,2 cm

21. april 2008.
Hej Ole
Jeg vil blot sige tak for en forrygende aften den 12.april 2008. I sikrede at stemningen var høj med jeres glade musik. De der ikke dansede,  nød at sidde og lytte og lade sig underholde.
Venlig hilsen, Benny Hofmann

20. februar 2008.
Tak for CD'en jeg modtog i lørdags. Den er bare spillet mange gange og den går bare lige i hjertet - ligesom den nye CD jeg købte da jeg var til koncert i Stubbæk med jer den 25. januar 2008, en forrygende aften. I leverer musikken med hjertet. Vi fik det vi kom for, og mere til TAK. Håber jeg får tid til at høre jer på Tønder Festivalen. I spiller jo her og der, så mulighederne er der jo, og også andre steder i det sønderjyske, det ser jeg frem til.
De bedste hilsner fra Rødekro, Hans Midtgaard.

29. januar 2008.
Nok engang tak for en rigtig god aften i Stubbæk den 25.1.08. En god aften, hvor stemningen som sædvanlig var helt i toppen. Vi havde lokket noget familie med (som aldrig havde hørt jer) og de var også meget begejstrede for jeres musik, stil, og underholdning. Tak for ekstranummeret. [...]
Erling Brodersen.

18. september 2007.
Tak for den nyeste CD, den er bare livseleksir for ørene! Glæder mig til jeres koncert i Baltoppen i december 2007!
Med venlig hilsen, Tine Lauritsen

31. august 2007.
Tusind tak for endnu en god koncert ved Carl Skoma'r under Tønder Festivalen. Det er altid en fornøjelse at høre jer.
Hilsen "Bord 1" - Dem fra Tåsinge.

29. august 2007.
En ros til jer alle 6 i bandet. I gjorde det jo igen helt fantastisk i Tønder. Vi nåede desværre kun at overvære jeres koncerter på Hagges og om lørdagen udenfor Carl Skoma`r. Det var bare helt i top, og stemningen på Hagges skal opleves, så det må også være dejligt for jer med et begejstret publikum. I er altid så veloplagte, så I må jo føle jer noget "brugte" efter festivalen. Vi har også købt jeres nye CD og det er rigtig gode numre I har med, så den bliver jo spillet tit.
Venlig hilsen, Ellen og Erling, Agerskov

26. august 2007.
Jeg har været så heldig, at jeg blev inviteret til at overvære jeres arbejde med at lave jeres nye CD. Det skal i have tak for, det var utrolig spændende, men for mig var det mere det sammenhold I har sammen, der lyste op i de sene, meget sene, aftentimer - det er unikt. Kunne folk få en lille snært den indsats I har lagt i den CD som jeg har fået, kunne man lave en DVD med katten Røde, der bider i kablerne, Ole der gentagende mener Leif hoster under optagelserne... Men med en meget stor DISIPLIN er det nu endt ud i denne CD. Tillykke drenge og naturligvis også til dig Inge. Tænk at kende så professionelle folk, der stadig har begge ben solidt plantet på jorden. Det I har gjort i Tønder i år har været fantastisk. Det eneste I mangler at prøve, er at stå hvor vi står:  som publikum - folk roser jer til skyerne! Tænk dem kender jeg.
Carsten ”Bager”.

25. august 2007.
Hej Allesammen! Tak for en god aften i Tønder på Hagge's d. 24 august 2007.
Annegrete Stensdal.

23. august 2007.
Hej Ole (ja det er garanteret dig, der sidder der bag skærmen).
Lige en hilsen fra Skovlund. Carsten Bager kom hjem, efter en dag i Gørding og lavede store armbevægelser, thi nu var han vidende om, hvordan man laver plader. Han roste jer i så høje toner, at jeg bliver nød til at købe jeres nye skive. Håber alt går godt og tillykke med cd’en. Går det for resten godt med Inges sav, eller har du smeltet den om til en trompet?
Venlig hilsen, Martin Kristensen.

23. august 2007.
Hej alle I skønne mennesker i Bregenborgband.
1000 Tak for en vild dejlig CD, hvor blev jeg bare så glad for posten idag. Kanon med Stig Bang-Mortensen's medvirken også. Jeg behøver vist ikke sige mere, I er bare de bedste, kort og godt, når min bil starter (og det gør den hver gang), så starter Bregenborgband også ...det er bare" benzin" der vil noget. Vi ses/høres til et kæmpeknus på TønderFestival.
Mange hilsner Anne-Marie, FolkSkovlund.

20. august 2007.
Hej Bregenborg band
Vi har nu hørt jeres nye CD 5 gange. Den spiller for fuld udblæsning lige nu. Det er en dejlig plade fuld af balance og harmoni. Vi håber den bliver revet væk, så I hurtig skal i studiet igen. Der er mange sange, som vi gerne vil høre jer spille. Vi glæder os til at se og høre jer live i Tønder.
Lone & Morten

16. august 2007.
Hej alle sammen !
Endelig - endelig udkom jeres nye Cd, og jeg glæder mig helt vildt til at høre den !!!!!
Jeg kan desværre ikke deltage i tønder Festivalen i år, og det er jeg selvfølgelig meget ked af , men glæder mig så til at høre jeres  koncert i Gørding her i efteråret. Jeg vil ønske jer held og lykke med den nye CD, og håber den bliver lige så populær som de 2 andre. Der går ikke en uge hvor jeres cdèr ikke bliver spillet her i huset, jeg nyder dem og tror aldrig jeg bliver træt af at høre jeres dejlige musik, som kan få enhver i godt humør.
Mange hilsner og god Festival i Tønder
Britta Riber Kjær

28. maj 2007.
Hej alle 6.
Tak for en god oplevelse.
Jeg havde den fornøjelse, at høre jer i Arresøhus til et privat arrangement. Det var første gang, jeg stiftede bekendtskab med jer og den musikstil live. Jeg må tage "hatten" af for jer - det svingede og I gjorde det rigtigt godt. Aften var ubetinget en stor succes - ikke mindst takket være jer.
De bedste hilsener, Johnny Winsløw

27. maj 2007
Hej til jer alle !
Har lige siddet og nydt jeres dejlige cd'er, der gjorde at mit humør barometer steg et par grader. Fantastisk hver gang!
Mange hilsner fra Britta

27. maj 2007.
Hej
Tak for en fantastisk musikaften på Skuldelev kro, vi glæder os allerede til næste år.
Lone og Morten

5. marts 2007.
Hejsa
Vi glæder os til jeres nye CD kommer ud på markedet.
Vi er vel ikke så heldig at den er med i kasserne den 25/5 på Skuldelev kro.
Folk her i byen glæder sig  til den 25/5, det gør vi også. Når man møder folk i brugsen, snakker de stadig om den koncert sidste år.
Lone og Morten

1. februar 2007.
Hej Alle 6 !
Håber i er kommet godt ind i det nye år, og at i snart "barsler" med jeres ny cd. Nu KAN jeg snart ikke vente længere !!, og håber i vil sende en mail når den er klar.
Tak for mange gode koncerter i 2006. Glæder mig allerede til koncerten i Gørding forsamlingshus til efteråret og Håber selvfølgelig også på et genhør på tønder festivalen.
Er man i dårligt humør en dag, skal man bare sætte en af jeres cd'er i afspilleren, og pludselig ser verden helt anderledes ud!
God vind i 2007.
Hilsen fra en af jeres mange fans

28. januar 2007.
Hej
Nok engang tak for en forrygende koncert i Stubbæk den 26. januar. I gør det bare så godt, og vi bliver altid i sådant godt humør. Kommer jeres næste CD snart?
Hilsen Ellen og Erling, Agerskov

24. oktober 2006.
Jeg hedder Palle og spiller i gruppen Irish Slice som spillede på Bjerringbro Gymnasium den 30/9-06. Jeg talte med dig i en af jeres pauser ang sangen Katie som jeg var helt vild med i den udgave som i laver. Mit spørgsmål er om det ville være muligt at kunne tigge/købe tekst og becifringer til denne sang af dig da jeg ikke får ro i sindet før jeg har denne sang…kender du det ? Hvis ikke så er det helt ok, og for øvrigt tak for sidst det var rigtig godt det i lavede denne aften, vi nød det I hvert fald i fulde drag. På forhånd tak.
Palle Lau, Irish Slice

15. oktober 2006
Hermed et billede fra Carl Skoma'r lørdag aften. Tak for en god aften i Kulturpagoden den 6. oktober.
Hilsen Ellen og Erling

12. oktober 2006
Hej fra Tønder..
I vil gerne have billeder herfra, vi er tro tilhører til jeres koncerter på Tønder Festival og holder øje med om i er i nærheden med koncerter i løbet af året. Det er "kanon" musik i spiller og jeres humor, den måde i præsenterer det hele på er top, vi forstår ikke hvorfor TF ikke præsenter jer i et af de store telte, eller på Hagge  i løbet af året, det siger jeg til alle jeg møder fra TF. og Hagge. Fortsat god vind.
Hilsen Helene og Eigil Michelsen

27. august 2006
Ja, så gjorde i det igen .
Det var  igen en kanon oplevelse at overvære jeres koncert hos Carl Skomager i Tønder. Jeg troede aldrig det skulle lykkes mig at blive "høj " af musik, men man kan ikke andet når man hører jeres fantastiske sang og musik. Jeg glæder mig utrolig meget til jeres nye CD, de 2 andre , er næsten slidt op !! Men den største oplevelse var nok koncerten i Gørding forsamlingshus efteråret 2005, den var meget intim.
Hilsen fra én af jeres mange fans

20. juli 2006
Det var hyggeligt at hilse på jer alle igen. Hav det godt og hils fra os.
Barthe og Ebbe

27. marts 2006
Hej drenge... Tak for de pæne ord på jeres hjemmeside... Ses derude.
Henning

8. november 2005.
1000 tak for en uforglemmelig og god aften  sammen med jer og jeres dejlige musik i Gørding i lørdags. Det var rigtig godt. Det var dejligt, at vi kunne få billetter lagt til side, selvom vi ikke kunne stå i kø til billetsalget, fordi vi bor i Agerskov. Vi kommer bestemt igen ( det var da også "kun" 4. gang i år)
hilsen Ellen og Erling 

....